Logo Bokwa Fitness

 

WAT IS BOKWA?
Bokwa is een nieuw en compleet andere benadering van groepstraining die zich momenteel heel snel verspreid over de hele wereld.
Bokwa deelnemers tekenen letters en cijfers met hun voeten tijdens het beoefenen van een energieke cardio workout routine. Dit alles op actuele hedendaagse muziek. Het concept dat geschikt is voor elke leeftijd schrijft al dansend de letters en cijfers zoals bijvoorbeeld de L,3.J en K en vele andere combinaties op de vloer.

BOKWA IS ANDERS!
Geen getelde stappen
Omdat de Bokwa stappen gestructureerd zijn en gebaseerd op de vormen van letters en cijfers heeft Bokwa geen telling nodig bij het maken van de stappen zoals bij een traditioneel 8-tellen systeem dat gebruikt wordt bij de meeste fitness programma’s.
Voel simpelweg de muziek en beweeg op de beat ervan samen met de andere deelnemers binnen de groep.
Geen choreografie!
Als je eenmaal de stappen kent volgens de structuur van Bokwa is deze van jou en dans je hetzelfde als andere Bokwa deelnemers in bijvoorbeeld Taiwna, Australië, Engeland of de U.S.A. Bokwa is echt universeel.
Hedendaagse actuele populaire radiohits
We doen Bokwa op wereldse muziek die past bij het globale publiek. De muziek geeft je volop energie. Het zijn vaak dezelfde titels die je hoort op je autoradio.
Iedereen kan meedoen aan Bokwa
Omdat de passen gestructureerd zijn als letters en cijfers kan iedereen eenvoudig meedoen. Zelf kids vanaf 4 jaar maar ook als u de 70 al gepasseerd, mannen en vrouwen. Mensen met 2 linker benen en mensen die absoluut niet kunnen dansen. Iedereen deelt een geweldige ervaring in zijn eigen groep.

WIE HEEFT BOKWA GEMAAKT?
Bokwa is ontwikkeld door de internationaal bekende fitness personality Paul Mavi, een van meest toonaangevend groepsfitness instructeurs in Los Angeles. Gebruik makend van zijn percussie achtergrond als musicus en danser omdat hij van Zuid-Afrikaanse afkomst is, ontwikkelde hij de afgelopen 8 jaar Bokwa voor zijn eigen groepen. Begin 2012 ging hij samenwerken met Johann Verheem die via televisiekanalen het concept voor het grote publiek in de U.S.A. bekend maakte. Sindsdien heeft Bokwa zich ontwikkeld en verspreid over de wereldbol. Met als gevolg een groot aantal instructeurs die zich deze fitnessvorm middels gecertificeerde trainingen ook eigen heeft gemaakt.
Het voelt helemaal niet aan als een work-out
Vanwege de energieke muziek die gebruikt wordt, het plezier dat je beleeft en de vaste voorgeschreven stappen samen met de motivatie die dit brengt raken mensen helemaal verslingerd aan Bokwa. Je hebt niet eens in de gaten dat je tot wel 1200! calorieën verbrandt in een enkele sessie.

logo bokwa_fitness 2 jpg

Write a comment:

You must be logged in to post a comment.