PERSONAL TRAINING

Personal Training


Schrijf je nu in! Al vanaf € 125 per maand

Personal Training

Je kunt je hier inschrijven voor Personal Training. Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

U vind onze privacy verklaring HIER

Welkom bij In Good Shape Sports & Health, jouw partner voor persoonlijke transformatie en optimale gezondheid in Vlaardingen en Maassluis (regio Zuid-Holland). Onze toewijding aan jouw welzijn is ongeëvenaard, en ons team van deskundige trainers staat klaar om je te begeleiden op je reis naar een gezonder, fitter en gelukkiger leven.

Bij ons draait alles om JOU

Bij IGS begrijpen we dat geen twee mensen hetzelfde zijn. Daarom bieden wij gepersonaliseerde trainingsprogramma’s aan die zijn afgestemd op jouw unieke behoeften, doelen en capaciteiten. Onze ervaren personal trainers werken nauw met je samen om een plan te ontwikkelen dat perfect bij jou past.

Deskundige Begeleiding

Onze trainers zijn gecertificeerd en hebben uitgebreide ervaring in de fitnesswereld. Ze staan klaar om je te motiveren, te inspireren en je technisch bij te staan bij elke oefening. Of je nu traint voor gewichtsverlies, spieropbouw, sportprestaties of algemene fitheid, wij hebben de expertise om je te helpen je doelen te bereiken.

Wij bieden 3 soorten vormen van Personal Training (Duur 60 min, gebaseerd op 1x p.w.)

  • 1 op 1 training: 1 maand €225,-  of *3 maanden €200,- pm + vele extra’s)
  • Duo Training: 1 maand €175,- pm pp of   *3 maanden €150,- pm pp + vele extra’s)
  • trainen met 3 of 4 pers: 1 maand €150,- pm pp of   *3 maanden €125,- pm pp + vele extra’s)

*3 maanden = Meest gekozen! Bied meer kans tot een eindresultaat!   

Na 3 maanden 25% korting op het onderhoudsprogramma.                                        

Meerdere keren per week trainen in overleg.

Resultaten Die Spreken

Bij IGS zijn we trots op de successen van onze klanten. We hebben talloze individuen geholpen om hun dromen waar te maken en een gezondere levensstijl te bereiken. Of je nu die extra kilo’s wilt verliezen, sterker wilt worden, of gewoon je algehele gezondheid wilt verbeteren, wij hebben de formule voor succes.

Personal Training is geschikt voor iedereen die graag een bepaalde doelstelling zou willen behalen, maar op 1 of andere manier hem of haar niet zelf lukt. Je hebt een stok achter de deur nodig en zou het prettig vinden als er iemand jouw de juiste tips en tricks geeft op het gebied van training en voeding. Bij ons is dat mogelijk.