PADS TRAINING

Pads Training


vanaf € 150 p/maand

Pads Training

Je kunt je via onderstaand formulier inschrijven voor Pads Training. Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

U vind onze privacy verklaring HIER

Padstraining in Vlaardingen en Maassluis, Zuid-Holland: Ontdek de Kracht van Zelfverdediging en Fitness

Bij IGS bieden we een unieke en boeiende fitnesservaring aan in de regio Zuid-Holland: padstraining. Deze dynamische mix van cardiovasculaire oefeningen en zelfverdedigingstechnieken is geschikt voor mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus. Ontdek hoe padstraining niet alleen je fysieke kracht opbouwt, maar ook je zelfvertrouwen vergroot en je gezondheid optimaliseert.

Waarom Kiezen voor Padstraining bij IGS?

Versterk je Lichaam en Geest

Padstraining combineert intense fysieke activiteit met de kracht van zelfverdediging. Het helpt je om je kracht, uithoudingsvermogen en behendigheid te verbeteren terwijl je leert om effectief zelfverdedigingstechnieken toe te passen. Deze combinatie van fysieke en mentale uitdagingen zal je helpen groeien, zowel lichamelijk als geestelijk.

Zelfvertrouwen en Veiligheid

Het opdoen van zelfverdedigingsvaardigheden kan je zelfvertrouwen vergroten en je een gevoel van veiligheid geven. In onze padstrainingen leren we je hoe je jezelf kunt beschermen en hoe je jezelf kunt verdedigen in noodsituaties. Dit kan een waardevolle vaardigheid zijn voor iedereen, ongeacht leeftijd of geslacht.

Een Leuke en Motiverende Training

Bij IGS geloven we in het belang van plezier en motivatie bij het bereiken van je fitnessdoelen. Padstraining is een leuke en uitdagende manier om fit te blijven. Het werken met pads en stoten geeft je een gevoel van prestatie en voldoening dat je gemotiveerd zal houden.

Onze Padstraining in Actie

Voor Iedereen Toegankelijk

Onze padstraining is ontworpen om toegankelijk te zijn voor iedereen, ongeacht je fitnessniveau of ervaring met zelfverdediging. Onze ervaren instructeurs passen de training aan op basis van jouw behoeften en doelen.

Ontdek de Kracht van Padstraining

Bij IGS nodigen we je uit om de opwindende wereld van padstraining te verkennen. Of je nu je fysieke kracht wilt vergroten, zelfverdedigingsvaardigheden wilt leren of gewoon op zoek bent naar een leuke en uitdagende fitnesservaring, onze padstraining heeft het allemaal.

Kom vandaag nog langs in Vlaardingen of Maassluis, Zuid-Holland, en ontdek hoe padstraining je kan helpen je doelen te bereiken en je zelfvertrouwen te vergroten. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze padstrainingssessies en plan je eerste les. Samen werken we aan een sterker en zelfverzekerder jij.

Kosten trainingssessie (Duur 30 a 45 min, gebaseerd op 1x p.w.)

1 maand €165,-  pm of  *3 maanden voor €150,- pm (+ vele extra’s)

3 maanden = meest gekozen! Bied meer kans op een eindresultaat!                                   

Meerdere keren per week trainen in overleg.