BKick® is een groepsles waarbij gebruik gemaakt wordt van een KickBag Bkick. Deze wordt gevuld met zand. Op de KickBag Bkick worden verschillende boks- en traptechnieken aangeleerd met of zonder muziek. De bewegingen zijn een uitstekend middel om aan je conditie te werken, vet te verbranden en stress te ontladen. Geen nood, er wordt nooit met een sparring partner gewerkt. Iedereen kan BKick® volgen. Of je nu getraind, ongetraind, jong of oud bent.

BKick® wordt “The ultimate Workout” genoemd. En dat is niet voor niks, je werkt aan je conditie, spierversteviging en je verbrand ongelofelijk veel vet, zonder dat je het door hebt! BKick® is namelijk ook echt FUN! Doe mee en merk hoe leuk het is!

Het BKick® programma is de markt aan het veroveren in zowel Nederland als in het buitenland. Het programma is een succes, omdat het zeer laagdrempelig is, nu eindelijk eens écht de mannen aanspreekt, en omdat het lekker niet prechoreografe is! Tegendraads, eigentijds, hip en HOT! Eindelijk een concept dat gericht is op het vermaken en entertainen van de leden. BKick® geniet dan ook veel landelijke media aandacht. Zo zijn er al meerdere bekende Nederlanders gespot met een beginnende verslaving van de spectaculaire lessen!

Get Fit
BKick® is de manier om in shape te komen én te blijven! Iedereen kan op zijn/haar eigen tempo en intensiteit werken.

Lose Fat
Met BKick® verbrandt je enorm veel calorieën zonder dat je het doorheb.

Gain Energy
Elke BKicker heeft het hierover. Je krijgt meer energie en voelt je lekkerder.

Tone Muscle
Door middel van de impact op de Kickbag, verstevig je het hele lichaam. Zowel buik, billen, bovenlichaam en benen.

Release Stress
BKick® is een geweldige manier om stress te ontladen. Al je negatieve energie kan eruit en je voelt je weer fris.

Have Fun
Dít is de kracht van BKick® Het is echt gaaf! Iedereen die het doet heeft deze mening. Pas op voor verslaving!

BKick® is HOT!

Bent u op zoek naar een inspirerende Bkick® Instructor? Neemt u dan gerust contact met ons op.